Sittszállítás

Sittszállítás Budapest

+36 30 911 0781

Sittszállítás Budapest

Tudjuk, hogy egy felújítás, átalakítás, építés mennyi időt és energiát felemészt. A munkálatok után maradt sittet és építési törmeléket rövid idő alatt elszállítjuk. Önnek annyi a dolga, hogy felhív minket. A kiszállás minden esetben ingyenes Budapesten belül! Fix árakkal dolgozunk, így nem érheti kellemetlen meglepetés! 

Kérjen ajánlatot még ma! Rendelkezésre állunk a hét minden napján, akár pár órán belül.

Munkatársainkkal kedvező áron (pl.: zsákos sittszállítási árak), gyorsan, hatékonyan vállaljuk az építési törmelék, bontási hulladék, sitt vegyes hulladék szakszerű és biztonságos elszállítását.


Kulcsfontosságú az építési munkáknál az azonnal keletkező sitt, törmelék, építési hulladék szakszerű elszállítása (pl.: zsákos sittszállítás) .

Több éves tapasztalattal rendelkezünk, és a zsákos sittszállítás során nagyobb tételű anyaggal is könnyedén elbírunk. Sitt elszállítási szolgáltatásunk ebben igen nagy segítséget jelent Önnek.

A sittszállítást kivételek nélkül a legtöbb esetben szabályosan végezzük, ugyanis a jogszabályi rendelkezéseknek nem megfelelő sitt elszállítás jelentős büntetést vonhat maga után, amely sem a megrendelőnek, sem pedig a szolgáltatónak nem előnyös.

Az épületek felújítása és bontása során nagyon sok sitt, hulladék halmozódik fel az adott területen. Erre van jó megoldás, mégpedig az ilyen hulladékok elszállítása, itt beszélhetünk a zsákos sittről. A legtöbb esetben nem tudják a lakástulajdonosok, hogy mit kezdjenek ezekkel az anyagokkal, vagy hova kellene vinniük, melyik hulladék lerakóhely a legjobb számukra, vagy éppen nincs náluk olyan szállítóeszköz, amivel ezt meg tehetnék.  A környezetünket pedig védeni kell, nem beszélve az egészségünk megóvásáról.

Nincs más dolga, mint hogy csak számunkra előkészíti a zsákokat és mi felpakoljuk a teherautóra és kiszállítjuk a közeli hulladéktároló telepre. Érdeklődjön bátran a zsákos sittszállítás árakról!
Zsákos sitt elszállítás az otthonából, az udvarról vagy bérházának lépcsőházából is.

Sittszállítás területei:

Sittszállítás I. kerület (Budavár); Sittszállítás II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút); Sittszállítás III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); Sittszállítás IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); Sittszállítás VI. kerület (Terézváros); Sittszállítás VII. kerület (Erzsébetváros); Sittszállítás VIII. kerület (Józsefváros); Sittszállítás IX. kerület (Ferencváros); Sittszállítás X. kerület (Kőbánya); Sittszállítás XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad); Sittszállítás XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); Sittszállítás XIII. kerület (Angyalföld); Sittszállítás XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); Sittszállítás XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); Sittszállítás XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); Sittszállítás XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); Sittszállítás XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); Sittszállítás XIX. kerület (Kispest); Sittszállítás XX. kerület (Pesterzsébet); Sittszállítás XXI. kerület (Csepel); Sittszállítás XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); Sittszállítás XXIII. kerület (Soroksár)