Hulladékszállítás

hulladékszállítás

Hulladékszállítás, építési törmelék elszállítás, bontás során keletkezett építési, bontási szemét elszállítása.

  • Hulladékszállítás, szemétszállítás
  • Csomagolóanyagok, minden olyan szemét ami nem újra hasznosítható

Hulladékszállítás

Minden olyan hulladék ami nem újrahasznosítható. Elektronikai hulladék, gumiabroncsok, háztartási hulladék, vegyes szemét. Zöldhulladék, levágott ágak. Színesfém hulladék. Máshová nem sorolható egyéb hulladék. Hűtő, fagyasztó, mosógép, mosogatógép, sütő – nem szép dolgok, főleg ha működésképtelenül állnak egy sarokban. Ha nincs már szüksége háztartási nagygépére, professzionális lomtalanító cégünk akár már a mai nap elszállítja a megfelelő szemétlerakóba a lommá vált eszközöket, rendkívül kedvező áron!

Hulladékszállítás az építkezések során

A szemét és a hulladék. Fontos, hogy lényegi különbség van a két szó jelentése között. Napjainkban egyre több szemetet “termelünk” melynek megfelelő begyűjtése, válogatása, kezelése, majdani ártalmatlanítása és későbbi újrahasznosítása egy komplex feladat. Az építési tevékenységek során jelentős mennyiségű hulladék keletkezik, amelynek megfelelő kezelése kulcsfontosságú a fenntarthatóság és a környezetvédelem szempontjából. A sitt a leggyakoribb építési hulladékfajta, és az építkezések során rendszeres elszállítása nélkülözhetetlen a munkafolyamatok folyamatos és hatékony végrehajtásához. A sitt nemcsak térbeli korlátokat jelent, hanem környezeti problémákat is okozhat, ha nem megfelelően kezelik.

Budapesti szelektív hulladékgyűjtési rendszer:

2022. január 1-től hulladékgyűjtési rendszer (házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, gyűjtőszigetek, lakossági hulladékudvarok) az italos kartondoboz (pl. Tetra Pak) átkerül a kevert csomagolási hulladékok közé, a sárgafedelű, sárga jelzésű műanyag- és fémgyűjtő tartályokba. A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! 

Lomtalanítás, lakáskiürítés, sittszállítás területei Budapesten:

I. kerület (Budavár); II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); IV. kerület (Újpest)V.kerület (Lipótváros, Belváros)VI. kerület (Terézváros); VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros); IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya)XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); XIII. kerület (Angyalföld); XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet); XXI. kerület (Csepel)XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); XXIII. kerület (Soroksár)