Hagyaték felszámolás

hagyaték felszámolás

Ingatlan öröklés után nem akar időt szakítani a már így is fájó ingóság elszállítására, de önnek mégis szüksége van az üres környezetre. Ügye? Vagy adás – vétel során sokunk nem viszünk magunkkal mindent, avagy nem szeretnénk mindent magunkkal vinni a költözködés során. 

  • Ingatlankiürítés, lakáskiürítés
  • Hagyatékok teljes lomtalanítása, felszámolása

Hagyaték felszámolás Budapest

Elszállítjuk az Ön számára már feleslegessé vált bútorokat, elektronikai berendezéseket, papírokat, könyveket, textíliákat stb.
Ne várja az éves lomtalanítást, hívjon és mi non-stop rendelkezésére állunk.
Legyen szó: lakás, pince, padlás, iroda, hagyaték, rendelő, étterem lomtalanításáról.

Házat vagy Lakást örökölt, de az ingatlanban lévő bútorokra, háztartási gépekre, egyéb dolgokra nincsen szüksége?

Ingatlan öröklés után nem akar időt szakítani a már így is fájó ingóság elszállítására, de önnek mégis szüksége van az üres környezetre. Ügye? Vagy adás – vétel során sokunk nem viszünk magunkkal mindent, avagy nem szeretnénk mindent magunkkal vinni a költözködés során. Minden esetben Ingyenes tájékoztatást és helyszíni felmérést biztosítunk Budapesten, Pest megyén belül is csak üzemanyag költséget kérünk el rosszabb  esetekben.

  • Hagyaték felszámolást az ország egész területén végezzük!
  • Teljes és részleges lomtalanítás is!
  • Non-stop elérhetőség akár hétvégén is. Akkor, amikor Ön kéri.
  • Fix, köbméter alapú díjszabás!

A hagyaték felszámolás rendkívül idő és energiaigényes tevékenység. Ez esetben nagyon sok mindent át kell nézni, és muszáj foglalkozni a helyiségek kiürítésével is. Egyes helyzetekben akár több hetet is igénybe vehetnek az ezzel kapcsolatos teendők, ez pedig a munkavégzés, háztartás vezetés mellett sokaknak komoly terhet jelent. Amennyiben Önnek sincs kellő kapacitása a hagyaték felszámoláshozlomtalanításhoz, és szeretne egyszerűbb megoldást találni, forduljon hozzánk bizalommal!

Lomtalanítás, lakáskiürítés, sittszállítás területei Budapesten:

I. kerület (Budavár); II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); IV. kerület (Újpest)V.kerület (Lipótváros, Belváros)VI. kerület (Terézváros); VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros); IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya)XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); XIII. kerület (Angyalföld); XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet); XXI. kerület (Csepel)XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); XXIII. kerület (Soroksár)