Lomtalanítás-lakáskiürítés Budapest 9. kerület (Ferencváros)

lomtalanítás

Budapesten és Pest megyében, teherautóval kézi rakodással.

Lomtalanítás 9. kerület (Ferencváros)

Kollégáink saját kezűleg pakolják fel a teherautóra a sittet-lomot-hulladékot. A szállítást 3.5 tonnás teherautókkal végezzük el, ezért területfoglalási engedélyre nálunk nincs szükség. Legyen szó  zsákos sitt elszállításról vagy lomtalanításról, hulladékszállításról ránk garantáltan számíthat! Önnek nem kell kínlódnia a konténer megpakolásával, kollégáink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét. Szolgáltatásunk semmivel sem különbözik, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyre sem lesz szüksége! Árajánlatkérés esetén minél több információt kapunk annál pontosabban tudunk árat adni!

Sittszállítás 9. kerület (Ferencváros)

Sittnek számít építkezések, felújítások során keletkező építőanyag, bontott tégla, malter, kisebb betondarabok, hulladék, építőanyagok csomagolása, nyílászárók keretei, egyéb az építkezésből származó hulladék.

Bármilyen lakó, vagy nem lakó ingatlant, házat, épületet, tárolót, csarnokot bontanak, vagy építenek, esetleg nagyobb mennyiségű sitt elszállításáról és kezeléséről van szó, azt bizonylattal tudjuk szakszerűen elvégezni, amihez egyedi árajánlatot biztosítunk!

Lakáskiürítés 9. kerület (Ferencváros)

Lakáskiürítés a hét bármely napján Budapesten, pest megyében vagy akár országosan is.

Szakszerű lakásürítési szolgáltatásunkkal, vállaljuk nagyméretű tárgyainak célba juttatását. Legyen szó akár egy új szekrény vásárlás utáni szállításról Budapesten, pest megyében vagy akár országosan is. Nagy kapacitással rendelkezünk, akár egy órán belül megkezdjük a munkát a megadott címen

Számtalan esetben előfordul, főként örökölt ingóságok esetén, hogy az ember jóhiszeműen felkér egy szakembert a lakáskiürítésre, majd arra lesz figyelmes, hogy a szakember az értékeket kiválogatja, a lomot meg otthagyja. Ez nem annyira kellemes állapot, hiszen ezek után Ön kénytelen konténert vagy egyéb lomelszállítást igénybe venni, ami jókora plusz költséget jelent.

Ezért nem azonos a lakáskiürítés és a teljes lakáskiürítés szolgáltatás. Mi ez utóbbit végezzük. Nem hagyjuk ott az Ön nyakán a használhatatlan, értéktelen lomokat, hanem elszállítjuk, optimális esetben ingyen.

Minden esetben érdemes konkrétan megtudakolni, hogy a lakáskiürítés végén Ön üresen kapja-e meg az ingatlant. Ez egyáltalán nem mindegy, hiszen a lomtalanítás költséges dolog.

Vegyes hulladék szállítás, lomtalanítás, bútor elszállítás 9. kerület (Ferencváros)

Lomtalanítást Budapest egész területén és Pest megye számos településén végzünk, lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. A felgyülemlett lomok elszállításának folyamata, szinte teljes mértékben megegyezik a zsákos sittszállítás folyamatával.

A lomok elszállításakor sem történik konténer kihelyezése, hanem teherautóval szállítjuk el a felgyülemlett lomot és az egyéb nem veszélyes hulladékokat, valamint természetesen a rakodást és mi végezzük.

Minden olyan hulladék ami nem újrahasznosítható. Elektronikai hulladék, gumiabroncsok, háztartási hulladék, vegyes szemét. Zöldhulladék, levágott ágak. Színesfém hulladék. Máshová nem sorolható egyéb hulladék. Hűtő, fagyasztó, mosógép, mosogatógép, sütő – nem szép dolgok, főleg ha működésképtelenül állnak egy sarokban. Ha nincs már szüksége háztartási nagygépére, professzionális lomtalanító cégünk akár már a mai nap elszállítja a megfelelő szemétlerakóba a lommá vált eszközöket, rendkívül kedvező áron!

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás, hulladékszállítás 9. kerület (Ferencváros)

Teherautóval, kézi rakodással szállítjuk el a lomot, sittet, hulladékot. Nincs szüksége területfoglalási engedélyre, nehezen megközelíthető helyekről is megoldjuk lomtalanítási, sittszállítási problémáját. Gyorsan, kedvező áron, több éves tapasztalattal.

Budapest I. kerülete, azaz a Várnegyed a város legtörténelmibb része, ahol számos nevezetesség és műemlék található. Azonban a turistalátványosságok mellett a kerületben élők mindennapjait is szervezik. 

A hulladékszállítás szempontjából a kerületben érvényben van a szelektív hulladékgyűjtés rendszere. A háztartásokban keletkező hulladékot az erre kijelölt időpontokban lehet kihelyezni az erre kijelölt kukákba. A szelektív hulladékot a lakók a kijelölt napokon válogatják szét, és a külön erre a célra kihelyezett zsákokba vagy edényekbe helyezik.

A kerületben a lomtalanításra is sor kerül, amelynek időpontját előre meghatározzák, és a lakóknak az erre a célra kijelölt időszakban kell kihelyezniük azokat az ingóságokat, amelyeket már nem kívánnak megtartani.

A hulladékgyűjtés rendszere fontos szerepet játszik a kerület tisztaságának és rendezettségének fenntartásában. A lakóknak érdemes betartaniuk az erre vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket, hogy a hulladékgyűjtés hatékony és zavartalan legyen.

Lomtalanítás, lakáskiürítés területei

I. kerület (Budavár); II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); IV. kerület (Újpest)V.kerület (Lipótváros, Belváros)VI. kerület (Terézváros); VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros); IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya)XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); XIII. kerület (Angyalföld); XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet); XXI. kerület (Csepel)XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); XXIII. kerület (Soroksár)