Lakáskiürítés

Lakáskiürítés

+36 30 911 0781

Lakáskiürítés, hagyaték felszámolás

Lakáskiürítés a hét bármely napján Budapesten, pest megyében vagy akár országosan is.

Szakszerű lakásürítési szolgáltatásunkkal, vállaljuk nagyméretű tárgyainak célba juttatását. Legyen szó akár egy új szekrény vásárlás utáni szállításról Budapesten, pest megyében vagy akár országosan is. Nagy kapacitással rendelkezünk, akár egy órán belül megkezdjük a munkát a megadott címen

Számtalan esetben előfordul, főként örökölt ingóságok esetén, hogy az ember jóhiszeműen felkér egy szakembert a lakáskiürítésre, majd arra lesz figyelmes, hogy a szakember az értékeket kiválogatja, a lomot meg otthagyja. Ez nem annyira kellemes állapot, hiszen ezek után Ön kénytelen konténert vagy egyéb lomelszállítást igénybe venni, ami jókora plusz költséget jelent.

Ezért nem azonos a lakáskiürítés és a teljes lakáskiürítés szolgáltatás. Mi ez utóbbit végezzük. Nem hagyjuk ott az Ön nyakán a használhatatlan, értéktelen lomokat, hanem elszállítjuk, optimális esetben ingyen.

Minden esetben érdemes konkrétan megtudakolni, hogy a lakáskiürítés végén Ön üresen kapja-e meg az ingatlant. Ez egyáltalán nem mindegy, hiszen a lomtalanítás költséges dolog.

A teljes lakáskiürítés árát telefonbeszélgetés alapján nem tudjuk meghatározni, hiszen ahhoz látnunk kell az ingóságok milyenségét és mennyiségét. Nagyon sok tényező függvénye, hogy a lakáskiürítés szolgáltatásunk során az anyagi mérleg merre billen. Azonban jó hír, hogy a helyszíni felmérés díjmentes, ez nem kerül Önnek semmibe.

A lakáskiürítési szolgáltatásunk gyorsan és kedvező áron elérhető Budapesten és környékén, előzetes egyeztetés alapján országosan is. Lakáskiürítés szolgáltatásunkkal gyorsan és szakszerűen elszállítjuk új most vásárolt bútoraitháztartási gépeit vagy nagyobb műszaki cikkeket. Az egész ugyanolyan egyszerűen működik, mint egy taxi rendelés.

Ajánlatkérés után, megküldjük vagy megbeszéljük az árat. Ezután, sofőrünk a megbeszélt időpontban és helyszínre érkezik, ahol gondoskodik az elszállítandó rakomány biztonságos elhelyezéséről és rögzítésről. 

Lakásürítés árak

Lakásürítés ára köbméterben határozzuk meg.

Szállítás területei:

Lakáskiürítés I. kerület (Budavár); Lakáskiürítés II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút); Lakáskiürítés III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); Lakáskiürítés IV. kerület (Újpest); Lakáskiürítés V.kerület (Lipótváros, Belváros); Lakáskiürítés VI. kerület (Terézváros); Lakáskiürítés VII. kerület (Erzsébetváros); Lakáskiürítés VIII. kerület (Józsefváros); Lakáskiürítés IX. kerület (Ferencváros); Lakáskiürítés X. kerület (Kőbánya); Lakáskiürítés XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad); Lakáskiürítés XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); Lakáskiürítés XIII. kerület (Angyalföld); Lakáskiürítés XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); Lakáskiürítés XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); Lakáskiürítés XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); Lakáskiürítés XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); Lakáskiürítés XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); Lakáskiürítés XIX. kerület (Kispest); Lakáskiürítés XX. kerület (Pesterzsébet); Lakáskiürítés XXI. kerület (Csepel); Lakáskiürítés XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); Lakáskiürítés XXIII. kerület (Soroksár)