Lakáskiürítés

lakáskiürítés

Lakáskiürítés, házkiürítés esetén pillanatok elszállítjuk felesleges, megunt dolgait. Minden esetben tisztán, kultúráltan adjuk át a helyszínt a munka után.

  • Épületek, irodák, lakások, garázsok teljes kiürítése
  • Nem használt, megunt tárgyak lomtalanítása

Lakáskiürítés, hagyaték felszámolás

Lakáskiürítés a hét bármely napján Budapesten, pest megyében vagy akár országosan is.

Szakszerű lakásürítési szolgáltatásunkkal, vállaljuk nagyméretű tárgyainak célba juttatását. Legyen szó akár egy új szekrény vásárlás utáni szállításról Budapesten, pest megyében vagy akár országosan is. Nagy kapacitással rendelkezünk, akár egy órán belül megkezdjük a munkát a megadott címen

Számtalan esetben előfordul, főként örökölt ingóságok esetén, hogy az ember jóhiszeműen felkér egy szakembert a lakáskiürítésre, majd arra lesz figyelmes, hogy a szakember az értékeket kiválogatja, a lomot meg otthagyja. Ez nem annyira kellemes állapot, hiszen ezek után Ön kénytelen konténert vagy egyéb lomelszállítást igénybe venni, ami jókora plusz költséget jelent.

Ezért nem azonos a lakáskiürítés és a teljes lakáskiürítés szolgáltatás. Mi ez utóbbit végezzük. Nem hagyjuk ott az Ön nyakán a használhatatlan, értéktelen lomokat, hanem elszállítjuk, optimális esetben ingyen.

Minden esetben érdemes konkrétan megtudakolni, hogy a lakáskiürítés végén Ön üresen kapja-e meg az ingatlant. Ez egyáltalán nem mindegy, hiszen a lomtalanítás költséges dolog.

A teljes lakáskiürítés árát telefonbeszélgetés alapján nem tudjuk meghatározni, hiszen ahhoz látnunk kell az ingóságok milyenségét és mennyiségét. Nagyon sok tényező függvénye, hogy a lakáskiürítés szolgáltatásunk során az anyagi mérleg merre billen. Azonban jó hír, hogy a helyszíni felmérés díjmentes, ez nem kerül Önnek semmibe.

A lakáskiürítési szolgáltatásunk gyorsan és kedvező áron elérhető Budapesten és környékén, előzetes egyeztetés alapján országosan is. Lakáskiürítés szolgáltatásunkkal gyorsan és szakszerűen elszállítjuk új most vásárolt bútoraitháztartási gépeit vagy nagyobb műszaki cikkeket. Az egész ugyanolyan egyszerűen működik, mint egy taxi rendelés.

Ajánlatkérés után, megküldjük vagy megbeszéljük az árat. Ezután, sofőrünk a megbeszélt időpontban és helyszínre érkezik, ahol gondoskodik az elszállítandó rakomány biztonságos elhelyezéséről és rögzítésről. 

FKF Lomtalanítás Budapesten

A budapesti lakosság minden évben igénybe veheti az FKF éves, meghatározott időpontban történő, külön díjazás nélküli lomtalanítási szolgáltatását, melynek keretében lehetősége van megválni a háztartásoknál keletkezett nagydarabos hulladékoktól. Az FKF a lomtalanítási időpontokat a kerületi önkormányzatokkal egyeztetve határozza meg, a munkaszüneti napok figyelembevételével. A kerületeket Társaságunk körzetekre osztotta, amelyekből koncentráltan, egy-egy nap alatt szállítja el a lomokat, gyorsan felszámolva ezzel az esetleges akadályt a közterületeken. A lomokat kizárólag a kihelyezést követő napon szállítja el Társaságunk az ingatlanok elől.

Lakásürítés árak

Lakásürítés ára köbméterben határozzuk meg.

Lomtalanítás, lakáskiürítés, sittszállítás területei Budapesten:

I. kerület (Budavár); II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); IV. kerület (Újpest)V.kerület (Lipótváros, Belváros)VI. kerület (Terézváros); VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros); IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya)XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); XIII. kerület (Angyalföld); XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet); XXI. kerület (Csepel)XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); XXIII. kerület (Soroksár)