Bútor elszállítás

bútor elszállítás, használt bútor elszállítás

Bútor elszállítás legyen az- kanapé, ágy, fotel, szekrénysor, beépített konyhaszekrény…stb. Alkalom szerűen lapra szereljük hogy minél kisebb helyet foglaljanak természetesen vannak olyan bútorok amelyek szétszedésével sem lesznek kisebbek. Ilyen például az ágyak matracai.

  • Bútor elszállítás
  • Használt bútor elszállítás
  • Régi rossz bútor, kanapé elszállítás

Használt bútor elszállítás

Óriási méretű – feleslegessé vált bútorok. A feleslegessé vált, lim-lomnak tekinthető bútorok – pláne, ha emeleti lakásból kell eltávolítani őket – nem kis gondot okoznak, és nem teheti ki azokat egyszerűen az utcára, kivéve lomtalanításkor. Cipekednie viszont lomtalanításkor is kell. Nálunk viszont egyszerűen megoldhatóvá válik a bútor szállítás minden nyűgje és kényelmetlensége. Legyen az még óriási bútordarabok esetében is, hiszen ez a szolgáltatás kifejezetten arra specializálódott, hogy minden probléma megoldható legyen. Monumentális szekrényeknek még a megmozdításuk is komoly fizikai teher, nem, hogy lecipelni az emeletről.

Cégünk népszerű szolgáltatása a régi-rossz bútor elszállítása

Levesszük válláról a terhet, hogy Önnek kelljen megoldania a használt bútor elszállításának gondját. Ön megrendeli a használt bútor elszállítása szolgáltatást, s kollégáink rövid időn belül önnél lesznek. Kipakolnak, bepakolnak, szállítanak. A régi bútorokat úgy tervezték, hogy még szétszedni is nehéz, vagy lehetetlen őket. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, gépjárművekkel minden ezzel kapcsolatos nehézséget rugalmasan megoldanak. A divat folyamatosan változik, és ez nem csak az öltözködésre, de a lakberendezésre is igaz. A megunt, régi bútorokat többnyire pincében, vagy padláson helyezi el mindenki, ezzel csökkentve a kihasználható helyet, pedig teljesen felesleges tárolni őket.

Gyakori kérdések használt bútor elszállításáról

Milyen bútorokat szállítanak el Budapest összes kerületéből?

Építési, bontási szilárd törmelék. Beton, tégla, vakolat, cserép, és más kőműves munkák során keletkező inert, azaz nem lebomló anyagok. Szemét, hulladéklomokbútorok, háztartási gépek, elektronikai hulladék, zöldhulladék, minden olyan anyag ami nem újrahasznosíthatók. Akár egy darab tétel esetén is vállaljuk a szállítást.

Mit tegyek az olyan hulladékkal ami emeleten van Budapesten?

Zsákos sittszállítás megrendelése esetén Önnek nem kell kínlódnia a konténer megpakolásával, kollégáink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét. Szolgáltatásunk semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie! A sittszállítást kivétel nélkül minden esetekben szabályosan végezzük, mivel a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás rendkívül nagy büntetést vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra vonatkozóan.

Sitt szállítás menete Budapesten

Zsákos sittszállítás esetén a zsákokba rendezett törmelékeket össze rendezzük majd,  amennyiben szükséges emeletről is elszállítjuk. Sittszállítás tevékenységünket évek óta végezzünk Budapest területén belül teherautókkal, bízzon bennünk a legjobb csapatot választja! A sittszállítás környezettudatos is egyben hiszen nem hagyjuk lomjainkat törmelékeinket az utcán, hanem ezzel egy olyan céget bízunk meg, aki évek óta ezzel a tevékenységgel foglalkozik. Bízza ránk a sittszállítás minden menetét és minden folyamatban támogatni fogjuk. Amennyiben kérdése merülne fel a sittszállítás menetével, folyamatával kapcsolatban telefonszámunkon ügyfélszolgálatunk 0-24 órában áll a rendelkezésére. Zsákos sittszállítás a legjobb kezekben bízza ránk zsákos sittszállítás kérését, melyet Budapesten belül díjmentes kiszállással végzünk. Csapatunk évek óta együtt dolgozik és mindenben segít. Sittszállítás velünk, amennyiben a legjobb kezekben szeretné tudni magát. Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Mennyibe kerül a használt bútor elszállítása Budapesten?

Esetleg magánszemélytől vásárolt bútort, azonban azt nem tudja, hogy hogyan fogja haza szállítani a megvásárolt bútort? Netán egy áruházból vásárolta az új bútorokat, azonban túl drágának találja az áruház által biztosított szállítási költséget? Nem tudja, hogy mégis hogyan tudná felcipelni az emeletre a bútorait?
Egy megbízható és gyors megunt bútorszállítás szolgáltatást szeretne, hogy mielőbb birtokba vehesse a megvett berendezéseket? Mi azonnal segítünk!

Lomtalanítás, lakáskiürítés, sittszállítás területei Budapesten:

I. kerület (Budavár); II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer); IV. kerület (Újpest)V.kerület (Lipótváros, Belváros)VI. kerület (Terézváros); VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros); IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya)XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget); XIII. kerület (Angyalföld); XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely); XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota); XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert); XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre); XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet); XXI. kerület (Csepel)XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény); XXIII. kerület (Soroksár)